Napovedujemo: Luža 2018

Letošnji velikonočni vikend obljublja bogat program in pestro dogajanje na Krvavcu. 31. marca se bo na Plaži odvila že 13. izvedba Luže. Ponovno pričakujemo spektakularne skoke, domiselne kostume in odgovor na večno vprašanje – komu bo letos uspelo pofurat’ Lužo?

V letu 2017 smo morali izvedbo 12 Luže zaradi slabih vremenskih razmer odpovedati. Leto poprej nas je obiskalo nekaj “znanih imen”. Tina Maze, Anže Kopitar in navsezadnje celo Donald Trump so le nekateri izmed tekmovalcev, ki so poskušali na smučeh ali boardu premagati 25-metrsko razdaljo na luži. Ob koncu uradnega dela je sledila modna revija in prijetno druženje, na mikrofonu pa je vročico stopnjeval Klemen Klemen. Šija!

Iz sezone v sezono smo priča vedno boljši kostumografiji, triki tekmovalcev pa nas s svojo drznostjo puščajo brez besed. Vse to zagotavlja nepozabno dogajanje na Luži 2018! Menite, da vam jo lahko uspe “pofurat” ? Prijavite se na tekmovanje tukaj, ali pa preprosto pridite le uživati v sproščenem in zabavnem vzdušju ter spretnostih tekmovalcev.

Se vidimo 31. marca na Krvavcu. Plaža vabi!