O društvu

Podatki

Društvo DOBR
Cesta Staneta Žagarja 50a
4000 Kranj
Slovenija
www.dobr.si 
www.luza.si 
dobr.si@gmail.com

Matična: 1915606
Davčna: 95445102
Društvo ni zavezanec za DDV.

Račun odprt pri:
DELAVSKA HRANILNICA
IBAN: SI56 6100 0001 1585 057
BIC Banke: HDELSI22

O nas

Društvo DOBR je bilo ustanovljeno spomladi leta 2006, z namenom spodbujanja “novih športov” skozi inovativne dogodke in aktivnosti, ki pritegnejo tako interes naše ciljne skupine kot tudi širše javnosti.

V okviru društva prirejamo nenavadne in odbite dogodke ter družbeno-odgovorne akcije. S tem želimo prispevati k razvoju in prepoznavnosti športa ter povezovanju različnih športnih panog, podjetij in interesnih skupin v prijaznem okolju.

Aktivnosti

Luža contest je naš paradni in obenem edinstveni dogodek v Sloveniji, kjer se zimska in poletna sezona združita v nepozabno doživetje. Smučarji in deskarji na vodi sredi smučišča, oblečeni v izvirne kostume, izvajajo akrobatske trike in spektakularne skoke. Za zabavo je poskrbljeno z DJ-em, snežnim barom in žarom, koktejli in družabnimi igrami na snegu, kot so surfanje na vodi, slackline in waterzorbing.

Sodelujemo z vsemi glavnimi medijskimi hišami, zato so naši dogodki odlično pokriti v vseh medijih (TV, radio, časniki, splet) in dosegajo širšo javnost. Poleg klasičnih medijev se poslužujemo tudi vseh sodobnih komunikacijskih orodij, od socialnih omrežij (Facebook, Twitter, Youtube) do Storify, Instagram, viralnega in mobilnega oglaševanja ter drugih oblik komuniciranja za doseganje ciljne skupine.

Številni domači in tuji tekmovalci, vrhunski in rekreativni športniki, obiskovalci, žurerji, navijači ter radovedneži se vsako leto zberejo na sedaj že tradicionalni Luži. Z obilo truda in vztrajnosti smo dosegli prepoznavnost in obiskanost dogodka, ki pritegne številne sponzorje in z leti raste v naj zimski dogodek ob zaključku sezone.

Team

Anže Kurnik – predsednik
Grega Bizjak – tajnik, logistika
Mitja Grebenc – blagajnik, IT
Lina Doler – marketing, mediji

Strokovni sodelavci

Mitja Ribič – grafično oblikovanje
Miha Loboda – tehnični vodja
Katarina Hauer – družabni mediji, storytelling
Jure Doler – družabni mediji

Častni člani

Grega Kimovec
Primož Grabnar
Robert Rakovec
Danilo Dujović
Gregor Janežič
Igor Bizjak

Ekipa

Aleš Šlebir
Boštjan Kočar
Helena Kurnik
Tina Kokalj Grebenc
Jure Velikanje
Klementina Celec
Grega Bogataj
Nejc Marjek
Petra Bizjak
Rožle Volavšek
Sara Šavs
Saša Tunič
Uroš Čefarin
Maj Potočnik
Tim Kern
Matic Lovko
Aleš Kepic